NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Nieuw MT-lid Corne Bulkmans

Nieuw MT-lid Corne Bulkmans

Mijn naam is Corné Bulkmans. Naast mijn werkzaamheden bij PHOV ben ik oprichter en mede-eigenaar van het adviesbureau Muopo Inventive Consultancy. 

Na verschillende studies (Voeding en Diëtetiek, Arbeidshygiëne met voorbereiding HTS-CT en Hogere Akoestiek) ben ik een aantal jaren in de partycatering werkzaam geweest. In 1998 ben ik mijn carrière als arbeidshygiënist gestart bij ArboNed, later vervolgd bij AGG (het latere Achmea Arbo). Binnen de arbodiensten ben ik begonnen als junior adviseur om later de rol van senior adviseur te krijgen. Mijn werkzaamheden bij deze arbodiensten waren voornamelijk gericht op arbeidshygiënisch onderzoek, maar ik was ook vaste beleidsadviseur voor diverse grote bedrijven. Van hier uit heb ik een brede scope ontwikkeld en gezien hoe belangrijk het voor bedrijven is dat er veilig en gezond gewerkt wordt.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat veilig en gezond werken een vast onderdeel is van een goede bedrijfsvoering. Vanuit deze visie heb ik het adviesbureau Muopo Inventive consultancy opgericht in 2005. Binnen dit adviesbureau proberen we, samen met de opdrachtgevers, de werkzaamheden voor medewerkers zo veilig en gezond mogelijk te maken. Soms op traditionele wijze, maar vaak ook door buiten gebaande paden te treden en innovatieve diensten aan te bieden gericht op het verbeteren van arbeidsomstandigheden. 

Vanaf het begin van mijn carrière als adviseur is het geven van voorlichting en onderricht altijd een belangrijk onderdeel geweest. Hieruit zijn ook de eerste contacten met PHOV tot stand gekomen. Uit deze samenwerking is de gecombineerde opleiding Middelbare Veiligheidskunde-Middelbare Arbeidshygiëne ontstaan. Sindsdien heb ik voor PHOV verschillende rollen vervuld; cursusleider (MVK/MAH en Arbeidshygiëne), docent, mentor en examinator. Sinds kort mag ik daar ook de rol als MT-lid aan toevoegen. Hierbij zijn mijn belangrijkste aandachtspunten de MVK- en MAH-opleiding en het opstarten van een adviesdienst vanuit PHOV. 

Op basis van mijn ervaring en enthousiasme voor dit mooie vak zal ik met volle energie invulling geven aan mijn nieuwe rol, met als ultiem doel veiligere en gezondere arbeidsomstandigheden.

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]